vacatures

Junior kandidaat-notaris ondernemingsrecht

Als kandidaat-notaris ben jij verantwoordelijk voor het juridisch adviseren van start-ups, bestaande ondernemers en non-profit organisaties in Haarlem en omstreken. Binnen de sectie ondernemingsrecht werk jij direct samen met een heel ervaren kandidaat-notaris. De lijnen zijn kort, waardoor er veel ruimte is voor begeleiding en opleiding.

Jij hebt ook regelmatig contact met accountants, belastingadviseurs en advocaten. Samen werken jullie toe naar de best mogelijke uitkomst voor een cliënt.

Functie omschrijving:

Wij geven jou de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelfstandig dossiers te behandelen. Jij onderhoudt het contact met de cliënt en zijn adviseurs, stelt concept stukken op en zorgt ervoor dat de akten uiteindelijk getekend worden. Gedurende dit gehele proces word jij intensief begeleid en krijg jij de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Er wordt veel aandacht besteed aan vaktechnisch overleg. Wij organiseren regelmatig literatuurlunches. Een aantal keer per jaar komt er een docent op een laagdrempelige wijze een cursus verzorgen. Deelname aan ringvergaderingen en KNB-congressen wordt gestimuleerd.

Functie eisen:

Afgeronde master notarieel recht.

Relevante werkervaring met ondernemingsrecht.

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Minimaal 4 dagen per week beschikbaar (32 uur).

Bedrijfsprofiel:

Smith Boeser van Grafhorst notarissen is een stadskantoor aan de rand van het centrum van Haarlem. Alle notariële diensten worden aangeboden. Ons kantoor combineert de knowhow van het grotere kantoor met de charme van het kleinere kantoor.

Ons kantoor heeft naast een lokale functie ook echt een regio functie. Ook internationaal zijn wij actief met onze Spanje praktijk en op het gebied van internationale estate planning.

Wij hebben een jong team, bestaande uit zeven (kandidaat-)notarissen en elf notarieel medewerkers.

Spreekt de vacature jou aan neem dan contact op met Anna Hazewindus (hazewindus@sbvg.nl).